Recreatiepark

Op vakantie bij De Heimolen
Er tussenuit in Nederland

Op vakantie bij De Heimolen

Vakantie in een bosachtige omgeving tussen de vele vogelsoorten, eekhoorns en door het plooiachtige landschap waant u zich in een oase van rust en natuur.

 

Groene omgeving

Recreatiepark De Heimolen is gelegen op 14 hectare bosgrond en bevind zich dan ook in een bosrijke omgeving met vele vogelsoorten en eekhoorns. Baarle Nassau is aangesloten bij fiets routenet, deze prachtige wandel en fiets routes brengen u langs uitgestrekte bosgebieden, vennen en heidevelden. Een echte oase aan rust voor elke natuur liefhebber.

 

Het gezellige pittoreske Baarle Nassau met leuke terrasjes en schilderachtige winkel straatjes ligt op nog geen 1,5 km afstand.

Groene omgeving
Op het park

Op het park

We starten begin 2022 met de aanleg van de nieuwe speeltuin. De Horeca en bijbehorende terrassen zullen een belangrijke invulling krijgen in de nieuwe plannen. De horeca gaan wij gaan uitbreiden om meer aan uw wensen te voldoen. Omdat we tijd nodig hebben om deze plannen goed door te voeren zal de horeca pas open gaan in het voorjaar 2022. Deze definitieve datum zal later volgen.

Lees meer
Sfeervolle chalets nieuw en volledig gerestyled
Sfeervolle chalets

nieuw en volledig gerestyled

Activiteitenprogramma plezier voor de kinderen
Activiteitenprogramma

plezier voor de kinderen

Sfeervol restaurant gezellig eten en drinken
Sfeervol restaurant

gezellig eten en drinken

Groene omgeving aan de grensstreek
Groene omgeving

aan de grensstreek