Gasterij

Even voorstellen

Even voorstellen

Beste gasten,

Wij zijn Patrick,  Angela en Jessy Burger de trotse uitbaters van Gasterij de Grenshoeve. Enthousiast  gaan wij deze uitdaging met veel plezier aan en wordt een langgekoesterde droom werkelijkheid. Gasterij de Grenshoeve is een unieke eetbestemming die vrijdag 22 maart 2024 haar deuren zal openen. Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in onze gastvrije omgeving, waar heerlijk eten, verfrissende drankjes en goede tijden samenkomen.

 

Wat maakt ons anders?

Bij Gasterij de Grenshoeve geloven we in het creëren van een ervaring die verder gaat dan alleen een maaltijd. Ons doel is om een plek te bieden waar mensen samenkomen om te genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en een warme sfeer. Of je nu komt om gezellig te borrelen met vrienden op ons terras, de kids lekker laten spelen in de  mooie speeltuin of gewoon een drankje aan de bar, bij ons voel je je altijd thuis.

 

Wat staat er op het menu?

Ons menu is samengesteld met liefde en zorg. Keuze uit heerlijk gebak, vers afgebakken broodjes, een goed bittergarnituur, of gewoon lekker kiezen van onze kaart. Er is genoeg keuze voor iedereen. 

 

Houd ons in de gaten!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze opening en speciale evenementen. Wij kunnen niet wachten om onze passie voor gastvrijheid met jullie te delen en samen mooie herinneringen te creëren.

 

Bedankt voor jullie steun en wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen bij Gasterij de Grenshoeve!

 

Met gastvrije groet,

 

Patrick, Angela en Jessy Burger

Gasterij de Grenshoeve

Heimolen 6, 5111 EH te Baarle Nassau

 

Openingstijden

Gasterij de Grenshoeve opent vrijdag 22 maart 2024 haar deuren! 

We zullen binnenkort onze openingstijden hierop bekend maken.

 

 

 

 

Openingstijden
Genieten met het hele gezin

Genieten met het hele gezin

Gasterij de Grenshoeve is er voor jong en oud. U kunt heerlijk op het terras zitten onder het genot van een hapje en drankje terwijl u uitkijkt over de vernieuwde speeltuin waar de kinderen zich vermaken. 

Groot terras met speeltuin

Onze Gasterij de Grenshoeve ligt in een mooie bosrijke omgeving heeft een terras met de grootste buitenspeeltuin van Baarle-Nassau. Hier kunnen de kinderen veilig spelen doordat deze overzichtelijk is en is afgezet zodat de kinderen niet weg kunnen. Binnen in het restaurant heerst de Brabantse gezellige sfeer. 

Groot terras met speeltuin
Sfeervolle chalets nieuw en volledig gerestyled
Sfeervolle chalets

nieuw en volledig gerestyled

Activiteitenprogramma plezier voor de kinderen
Activiteitenprogramma

plezier voor de kinderen

Sfeervol restaurant gezellig eten en drinken
Sfeervol restaurant

gezellig eten en drinken

Groene omgeving aan de grensstreek
Groene omgeving

aan de grensstreek