Gasterij

WIJ ZIJN WEER OPEN

WIJ ZIJN WEER OPEN

U bent weer van harte welkom in onze Gasterij de Grenshoeve. 

Jeroen en Wendy zullen u hartelijk ontvangen en u kan weer genieten van de heerlijke gerechten die onze kok Miranda voor u klaar maakt. 

De wintermaanden zijn we geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Heeft u iets te vieren? Vraag dan gerust wat de mogelijkheden zijn. 

gasterij@de-grenshoeve.nl

vrijdag    12:00 - 21:00 uur

zaterdag 11:00 - 21:00 uur

zondag   11:00 - 21:00 uur

Menu Gasterij de Grenshoeve

Even voorstellen

Wij zijn Jeroen en Wendy afkomstig uit het gezellige Limburg en nu verhuisd naar het bruisende en mooie Brabant. Vanaf januari zijn wij het nieuwe gezicht van Gasterij de Grenshoeve, gelegen in prachtige bosrijke omgeving. Nu al zijn we druk achter de schermen bezig met de voorbereidingen en waarbij we naast een buitenspeeltuin ook een binnenspeeltuin aan het realiseren zijn. Zodat de kinderen tijdens de koudere dagen lekker binnen kunnen spelen en u heerlijk kunt genieten van de vernieuwde kaart onder het genot van een drankje.

Wij zijn een ondernemend echtpaar met jaren lange ervaring als ondernemers en gaan nu deze nieuw uitdaging met veel enthousiasme aan. Wij hopen u vanaf januari te mogen ontvangen en u kennis te laten maken met de vernieuwde Gasterij de Grenshoeve.  

Jeroen & Wendy

Even voorstellen
Onze kok

Onze kok

Mijn naam is Miranda ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken. Heerlijk vind ik het om lekker gerechten te maken en elke keer weer iets nieuws te proberen. Al meer dan 10 jaar mag ik dit vol enthousiasme doen en sinds maart 2022 doe ik dit als kok bij Gasterij de Grenshoeve. Ik verwelkom je graag om eens te komen proeven. 

Met smakelijke groet,

Miranda

Genieten met het hele gezin

Gasterij de Grenshoeve is er voor jong en oud. U kunt heerlijk op het terras zitten onder het genot van een hapje en drankje terwijl u uitkijkt over de vernieuwde speeltuin waar de kinderen zich vermaken. De Gasterij is onlangs vernieuwd en hier kunt u genieten van de vernieuwde kaart. 

Genieten met het hele gezin
Groot terras met speeltuin

Groot terras met speeltuin

Onze Gasterij de Grenshoeve ligt in een mooie bosrijke omgeving heeft een terras met de grootste buitenspeeltuin van Baarle-Nassau. Hier kunnen de kinderen veilig spelen doordat deze overzichtelijk is en is afgezet zodat de kinderen niet weg kunnen. Binnen in het restaurant heerst de Brabantse gezellige sfeer, hier u kunt genieten van een lunch of diner. Heeft u iets te vieren (brunch, bijeenkomst of andere gelegenheid) dan kunt u gebruik maken van onze zaal. Informeer dan naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Sfeervolle chalets nieuw en volledig gerestyled
Sfeervolle chalets

nieuw en volledig gerestyled

Activiteitenprogramma plezier voor de kinderen
Activiteitenprogramma

plezier voor de kinderen

Sfeervol restaurant gezellig eten en drinken
Sfeervol restaurant

gezellig eten en drinken

Groene omgeving aan de grensstreek
Groene omgeving

aan de grensstreek